Spirebonus er faktiske penger som du opparbeider deg ved å handle hos bedrifter i Spire. For å få Spirebonus må du ha en aktiv bruker i Spire og ha registrert kontonummer/bankkort. Spirebonusen registreres automatisk når du bruker et bankkort som er tilknyttet profilen din. Når Spirebonusen er over 250 kr kan du ta den ut til egen konto, eller donere den til en hjertesak.

Vi jobber kontinuerlig med nye ting man kan benytte Spirebonus til i Spire.