Last ned Spire, opprett profil, registrer kontonummer/bankkort og velg hjertesak(er).

Fysisk butikk: Når du betaler med bankkort registrert i Spire går det automatisk støtte til hjertesaken(e) og Spirebonus til deg. Du trenger ikke vise Spire i butikken. Det kan ta opptil 24 timer før et kjøp i fysisk butikk er registrert.

Nettbutikk: Du trykker på lenken i fordelen i Spire. Fullfør kjøpet ditt via lenken, det er kun slik vi klarer å registrere kjøpet ditt. Når kjøpet er fullført går det støtte til hjertesaken(e) og Spirebonus til deg.