Se bilderefeanser under.

1. Skriv inn hele navnet til medlemmet som spiller i klubben. For mottakerne av invitasjonen er det navnet du fyller inn her som vil stå som avsender.

2. Last opp et bilde av medlemmet.

3. Skriv en ny tekst eller behold eksempelteksten,

4. Trykk på knappen "Se Invitasjon". Her ser du hvordan invitasjonen ser ut for de du sender den til.

5. Trykk på knappen "Del invitasjon" for å få en unik lenke du kan dele med dem du ønsker.

6. Trykk på "endre" for å gjøre endringer til invitasjonen.

7. Når du trykker på "Del invitasjon" kopieres lenken automatisk. Du kan kopiere denne på nytt om du ønsker ved å velge teksten, høyre klikke og velge "kopier" i menyen eller bruke tastatursnarveien "ctrl+c".

8. Lim lenken inn i en epost, Facebook Melding, Snapchat melding, SMS eller tilsvarende. Vi kan spore tilbake til hvem som har benyttet seg av denne lenken til å kjøpe medlemskapet og dermed sikre at pengene går til rett plass.